köpvillkor linköping squashcenter hb

Ångerrätt vid distanshandel:
Du har enligt lag 14 dagars ångerrätt när du köper varor och tjänster på Internet. För att utnyttja din ångerrätt får du inte ha använt kortet för träning. Ångerrätten gäller från den dag då ditt köp genomförs via Internet. Om du ångrar ditt köp ska du inom angiven tid kontakta Linköping Squashcenter HB. Du kan läsa mer om vad som gäller för ångerrätt och distansförsäljning på länken nedan.

https://www.konsumentverket.se/for-foretag/konsumentratt-for-foretagare/lagen-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/

Man kan som längst köpa sitt träningskort fyra veckor i förväg.

Vid delbetalning via friskvårdsportal eller liknande måste startdatum ligga inom respektive leverantörs avtal med köparens arbetsplats.
Vid köp via Webbshop kan startdatum ändras men omedelbar kontakt med säljföretaget ombedes .

Köper du, som ny medlem, ditt kort i vår webbshop hämtas kortet ut i receptionen vid första träningstillfället. Är du medlem sedan tidigare registreras det på ditt befintliga medlemskap och det är bara att checka in som vanligt för din träning.

Ditt kort är personligt och får ej lånas ut. Vid missbruk kan kortet spärras utan återbetalning.

Förlorat eller skadat kort ersätts mot avgift på 50 kr.

Uppgradering av kort kan ske för kvarvarande period. Uppgradering kan ske gällande träningsutbud, ej förkortning av giltlighetstid. Nedgradering av kort medges ej.

Frysning av kort – Vid sjukdom, militärtjänst, utlandsstudier eller beordrad arbetsförflyttning kan träningskortet frysas max 2 månader i följd, med intyg. Dock minst en månad. Vid graviditet kan kortet frysas efter överenskommelse.

Kvarvarande klipp på klippkort kan, innan dess giltighet gått ut, flyttas till nytt kort.
Säg till vid köp av nytt kort.

Personuppgifter hanteras enligt gällande lagstiftning.

I samband med din beställning godkänner du att Linköping Squashcenter HB lagrar och använder dina uppgifter. Det gör vi för att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Linköping Squashcenter HB kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du på begäran, en gång per år, rätt att få del av den information vi har registrerat om dig. Vi förbehåller oss rätten att använda dina e-post för utskick, marknadsföring och nyhetsbrev.

Kortuppgifter hanteras enligt PCI DSS och förmedlas alltid SSL-krypterade av Bambora Online till din bank. Affären hanterar ej kortuppgifterna. Webbshoppen är krypterad (HTTPS).

Kortbetalning accepteras av Visa och MasterCard 

Debitering av ditt betalkort sker direkt.

 Linköping Squashcenter HB

Platensgatan 8

58220 Linköping

Organisationsnr: 916519-3294